Kosár | 0 db termék | 0,00 Ft

Bemutatkozás

Csomagoló anyagok, papír-.írószerek a Zebra Szatyortól

          

logo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Értékeihez csomagolóanyagot keres? Jó helyen jár. Hagyományos dobozaink és csomagolóanyagok mellett megtalálják az egyedi igényeikre is a megoldást. Itt megtalál minden olyan csomagolóanyagot, ami elengedhetetlen az élelmiszer-,fém-, autó-, vegyi-, elektronikai ipartermékeinek csomagolásához és szállításához. Személyes átvételi lehetőség. Biztonságos vásárlás. Minőségi csomagolóanyagok kedvező áron. Regisztráció sem szükséges! 

A kor szellemének megfelelően még iparengedéllyel kezdte a munkát a térség egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb csomagolóanyag gyártója, a Zebra Szatyor vállalkozás. Ám ez 1988-ban volt,azóta sokat fejlődott és bővült a társaság, ma ott tart a vállalkozás, hogy amit ebben a műfajban csinálni lehet, az megtalálható.

Több mint 30 esztendős gyakorlattal készítünk szatyrokat, zacskókat, szemeteszsákokat, pizzás, süteményes és tortadobozokat egyaránt, amelyek adott egyedi emblémákkal és egyedi méretben is megrendelhetők!

p66-1.jpg

Üzleteinkben müködik papír- irószer- és nyomtatványrészleg is, így például iskolakezdéskor a taneszközök, iskolai felszerelések teljes vertikuma beszerezhető. Itt még nincs vége a színes és igen széles választéknak: elegáns és exkluzív dísztáskákkal, díszdobozokkal, különleges díszcsomagolással is foglalkozunk. Keressen fel minket elérhetőségeink egyikén és állunk rendelkezésére!

p426-0.pngp424-0.png